Hotellet

Hotel i Gudhjem siden 1938

Therns Hotel, er et af Gudhjems gamle hoteller og har siden 1938 været en del af hjertet i Gudhjem. I januar 2022 er hotellet overtaget af ægteparret Jannie og Martin Buch Thorborg og har i foråret gennemgået en stor tiltrængt opfriskning, som vil glæde de mange gæster. “Vi er på en mission, hvor vi vil genrejse det stolte hotel, men det kommer til at tage en del år, da det har været noget forsømt. Vi har nu til sæsonen 2022 sørget for at at alt er rent og pænt, så vi kan være bekender at få gæster på besøg og over de næste år vil det genopstå som det stolte badehotel det i sin tid har været. Indtil da, vil vi holde nogle meget rimelige priser, der afspejler at det ikke er så moderne. Så vil man bo i hjertet af Gudhjem til en rimelig pris, er Therns Hotel et virkelig godt bud” udtaler hotelejer Jannie Buch Thorborg.

Kom når du vil

Du skriver bare til os når du kommer, så sørger vi for at dit værelser står klar. Nøglen sidder klar i din værelsesdør, så du har mulighed for check ind, når du har lyst.

Central placering

Therns Hotel ligger lige midt i Gudhjem og flere værelser har udsigt over byen og havet. Så vil du bo 75 meter fra havnen, direkte på hovedgaden, så er Therns Hotel et godt bud.

Afbestil gratis op 30 dage før

Du kan frit afbestille eller ændre en booking op til 30 dage før ankomst. Ønsker du at afbestille, så send en email til os på info@therns.dk

Linned med i prisen i premiumværelser

Tager du et af vores værelser med bad, er linned med i prisen. Hvis du tager et af vores gruppeværelser, kan du leje det af os, eller selv tage det med. Det sikrer at du kan bo i Gudhjem til den absolut laveste pris.

Nem betaling

Du kan betale med Dankort/kreditkort for din overnatning

Oplev lokalområdet

Gudhjem er nok Danmarks smukkeste ferieby og helt sikkert den eneste med hårnålesving. Der er en sydlandsk stemning i byen, med sin placering på klippen, med de små hyggelige gader og den travle havn, med de gode restauranter.

Vores hyggelige gårdhave

Vores hyggelig gårdhave, giver mulighed for ro og afslapning og kun få meter væk, er der smukke hovedgade, med de hyggelige butikker og restauranter.

Dejligt ophold på et fint værelse

Vi havde et dejligt ophold på et fint værelse. Hotellet ligger centralt og tæt på havn, spisesteder og hyggelige barer. Det er nemt med parkering og vi oplevede det som et roligt og familievenligt hotel

Henrik Stender Gæst

Godt til prisen

Jeg boede på Therns Hotel i Gudhjem i 4 nætter og jeg fik et fint værelser ind til gården, hvor der var ro og fred. Værelserne er rummelige og meget simple. Så hvis det er fjernsyn på værelset, kaffemaskine, minibar osv du søger, så er det ikke her du finder det. Men det ligger meget centralt og man får rigtig meget for pengene.

Mona Hansen Gæst