Kontakt Therns Hotel Gudhjem

Vi sidder klar til at besvare alle spørgsmål om jeres overnatning på hotellet og ophold på Bornholm

Spørgsmål omkring overnatning?

Har du spørgsmål til til dit ophold på Therns Hotel eller andre spørgsmål omkring Gudhjem eller din ferie på Bornholm sidder vi klar til at besvare dem på mail info@therns.dk

Ofte stillede spørgsmål:

Hvornår kan man checke ind på hotellet?

Skriv til os hvornår i kommer, så sørger vi for at hotelværelset står klar. Nøglen sidder i værelsesdøren, så i har mulighed for check ind, når det passer jer.

Må man medbringe kæledyr på hotellet?

Kæledyr er meget velkomne på Therns Hotel på udvalgte værelser markeret i bookingsystemet.
Husk at overholde de svenske myndigheders regler for rejse med dyr hvis i rejser til Bornholm med færgen fra Ystad.

Hvordan er parkring i Gudhjem?

Bornholm og særdeleshed Gudhjem er populære destinationer på bilferien især i ferie- og sommerperioden. Parker derfor med fordel bilen på en af byens store parkeringspladser og gå de 500 meter ned til hotellet.

Hvordan er værelserne på Therns Hotel?

Vi har værelser fra 2 personer i enkeltsenge og dobbeltsenge, eller helt op til 20 personer i køjesenge i vandrehjems-stil. Se mere på undersiden om Hotelværelser eller læs mere om de forskellige værelsestyper når du booker.

Er der restaurant og bar på hotellet?

Sammen med hotellet findes  Restauranten LAUV der serverer pasta, drinks og vin samt den italienske madbar Ma Teo der har alt hvad hjertet begærer indenfor Pizza, Anti pasti, snacks mm. Samt et udvalg af vin, øl og drinks der kan nydes i hotellets idylliske baghave. 

Er der morgenmad på hotellet?

Der er mulighed for at bestille en let morgenmad når man booker overnatning på Therns Hotel. Vores morgenmadspose giver dig mulighed for selv at bestemme, hvor du vil spise din morgenmad.
Du kan sidde i vores morgenmadsrestaurant, i gårdhaven, i sengen eller ude i det fri. Posen er en simpel morgenmad, som indeholder et friskt rundstykke, ost, smør, marmelade, juice, tallerken, kniv og kop og 1 stk frugt, eller andet lækkert.
Dertil kaffe, te eller varm kakao.

Hvornår kan man senest afbestille sit ophold?

Du kan frit afbestille eller ændre en booking op til 30 dage før ankomst. Ønsker du at afbestille, så send en email til os på info@therns.dk

Er linned inklusive i prisen?

Tager du et af vores værelser med bad, er linned med i prisen. Hvis du tager et af vores gruppeværelser, kan du leje det af os i bookingprocessen, eller selv tage det med. Det sikrer at du kan bo i Gudhjem til den absolut billigste pris.

Hvor mange stjerner har Therns Hotel?

Therns Hotel er et 2 stjernet hotel med gode priser året rundt.

Jeg vil vide mere om Therns Hotel

Følg Therns Hotel på FacebookInstagram eller Tripadvisor eller skriv til os på info@therns.dk så svarer vi på de spørgsmål du måtte have om overnatning, hotellet, Bornholm og Gudhjem.

Hotellets adresse

Therns Hotel
Brøddegade 31
3760 Gudhjem · Bornholm

Skriv til hotellet

info@therns.dk