Book overnatning på Bornholm

Therns Hotel i Gudhjem

Prisvenligt familiehotel

Book jeres ferie og overnatning på Bornholm. Vælg perioden nedenfor og glæd jer til unikke oplevelser på jeres ferie i smukke Gudhjem på Bornholm.

Vi har værelser fra 2 sovepladser i enkeltsenge eller dobbeltsenge og op til 20 personer, så mulighederne er mange for familieferie, venneture, firmature og meget andet.

Parkering ved hotellet

Bornholm og særdeleshed Gudhjem er populære destinationer på bilferien især i ferie- og sommerperioden. Parker derfor med fordel bilen på en af byens store parkeringspladser og gå de 500 meter ned til hotellet.

Ferie på Bornholm

Nordlandet på Bornholm byder på et væld af naturoplevelser, vandreture og oplevelser for hele familien. Oplev f.eks. danmarks største vandfald i Døndalen, gourmetmad, hyggelige røgerier eller en dagstur til Danmarks østligste punkt på Christiansø.

Hundevenligt hotel

Kæledyr er meget velkomne på Therns Hotel hvis i husker at oplyse det ved booking af overnatning på hotellet.
Husk at overholde de svenske myndigheders regler for rejse med dyr hvis i rejser til Bornholm med færgen fra Ystad.

Restaurant & Bar

Sammen med hotellet findes Restaurant LAUV der serverer lækker pasta, vin og kolde drinks, samt den italienske madbar Ma Teo der har alt hvad hjertet begærer indenfor Pizza, Anti pasti, snacks mm. Samt et udvalg af vin, øl og drinks der kan nydes i hotellets idylliske baghave.

Luksusferie på Bornholm

Therns Hotel er et af Bornholms prisvenlige og familievenlige hoteller.

Ønsker i mere luksus, en suite, eller hotel med morgenmadsrestaurant har vi også Hotel Klippen, vores smukke 3 stjernede hotel, som danner den perfekte ramme om voksenferien med overnatning på store dobbeltværelser og havudsigt over østersøen og terrasse eller altan på næsten alle værelser.
Hotel Klippen i Gudhjem
Hotel Klippen i Gudhjem med fantastisk havudsigt fra terrassen