Book overnatning på Bornholm

Therns Hostel i Gudhjem

Prisvenligt hostel

Book jeres ferie og overnatning på Bornholm. Vælg perioden nedenfor og glæd jer til unikke oplevelser på jeres ferie i smukke Gudhjem på Bornholm.

Vi har værelser fra 2 sovepladser i enkeltsenge og op til 11 personer i kølerum, så mulighederne er mange for familieferie, venneture, firmature og meget andet.

Parkering i Gudhjem

Bornholm og særdeleshed Gudhjem er populære destinationer på bilferien især i ferie- og sommerperioden. Parker derfor med fordel bilen på en af byens store parkeringspladser og gå de 500 meter ned til hotellet.

Ferie på Bornholm

Nordlandet på Bornholm byder på et væld af naturoplevelser, vandreture og oplevelser for hele familien. Oplev f.eks. danmarks største vandfald i Døndalen, gourmetmad, hyggelige røgerier eller en dagstur til Danmarks østligste punkt på Christiansø.Solrig gårdhave

Vi har en terrasse i gårdhaven som kun er beregnet til vores gæster, som bor på Therns hostel. Her kan du nyde din egen mad eller mad fra en af byen lækre restauranter.

Restaurant & Bar

Sammen med hotellet findes Restaurant LAUV der serverer lækker pasta, vin og kolde drinks, samt den italienske madbar Ma Teo der har alt hvad hjertet begærer indenfor Pizza, Anti pasti, snacks mm. Samt et udvalg af vin, øl og drinks der kan nydes i hotellets idylliske baghave.

Vil du hellere bo på hotel?

Therns hostel er et af Bornholms prisvenlige og familievenlige steder at bo. 

Ønsker i mere luksus, en suite, eller hotel med morgenmadsrestaurant har vi også Hotel Klippen, vores smukke 3 stjernede hotel, som danner den perfekte ramme om voksenferien med overnatning på store dobbeltværelser og havudsigt over østersøen og terrasse eller altan på næsten alle værelser. Derudover kan du booke på Klippen By, som ligger på samme adresse som Therns hostel.
Hotel Klippen i Gudhjem
Hotel Klippen i Gudhjem med fantastisk havudsigt fra terrassen